Τελικών Καιρών Άφιξις

Έπρεπε να συμβεί; Είναι η λογική συνέχεια των πραγμάτων, σύμφωνα με τις κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικές συνθήκες που έχουν εδραιωθεί και διαμορφωθεί στο πέρασμα των αιώνων; Είναι η πολεμική ιαχή που συνοδεύει τον θρίαμβο ενός νικητή, στο πέρασμα του οποίου γκρεμίζονται οι πύλες και ζητωκραυγές πλημμυρίζουν το μεσημεριανό αέρα; Ή μήπως πρόκειται για τον ανίερο σπόρο ενός ρυπαρού υπογείου βόθρου, ένα έκτρωμα της φύσεως που, υψώνοντας τον μιαρό του ρόγχο στους ουρανούς, αναγγέλλει την άφιξή του σε έναν κόσμο που ποτέ δεν το θέλησε και ποτέ δε θα το αγκαλιάσει; Και γνωρίζει άραγε ο κόσμος αυτός πόσο καταδικασμένος είναι και πόσο ακριβά θα πληρώσει την αδυναμία του να προετοιμαστεί για το βδέλυγμα αυτό που ξεπήδησε από ούτε ένας Θεός ξέρει ποιάς φαντασίας τα βρωμερά βάθη για να κρίνει όλους εμάς τους θνητούς, τους ανυποψίαστους για τους ανείπωτους τρόμους που φωλιάζουν μερικές πιθαμές μόνο από την εύθραυστη συνείδησή μας;

Ό,τι από αυτά κι αν ισχύει, αυτό έφθασε. Όλοι εμείς οι τύποι που χανόμαστε σε παράξενους και θαυμαστούς κόσμους με τα πληκτρολόγια και τα χειριστήριά μας στα χέρια, και που δεν ξέραμε ως τώρα τι να κάνουμε με αυτές τις μυστήριες παρουσίες που έχουν κατακλύσει το πρόσωπό μας, τώρα έχουμε τη λύση. Με τη θαυματουργή αυτή συσκευή, τη σφυρηλατημένη από τεχνίτες νάνους στα βραχώδη βάθη της γης και δοξασμένη από πολεμιστές που τα ονόματά τους αντηχούν στους θρύλους - Roger Federer! Tiger Woods! Derek Jeter! ή μάλλον, επειδή εμείς βρισκόμαστε στην Ευρώπη, Thierry Henry! - η προφητεία θα εκπληρωθεί, το καταπιεσμένο δέρμα μας θα λάμψει, μυθικά πλούτη, ανεπανάληπτη ισχύς και αναρίθμητα βυζιά θα είναι η ανταμοιβή μας. Όλα με ένα κλικ στο Buy Now, εκεί πάνω δεξιά.

Φίλοι gamers, καλό κατευόδιο. Είθε να ιδωθούμε στην άλλη πλευρά. Αν αναγνωρίσουμε ο ένας τον άλλον χωρίς τα περήφανα γένια μας, βέβαια.

Comments

  1. Γενι-κά, έχω να πω ότι πρόκειται για ανώτερη gadgetιά, για εσάς τα αγοράκια τουλάχιστον. Ευ-γενής προσδοκία, πιστεύω, θα ήταν η απόκτηση ενός τέτοιου. Βεβαίως.

    ReplyDelete
  2. Θα πάρω γαλότσες Marc Jacobs πριν πάρω τέτοιο πράμα. :P

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Μου πήρε το παιχνίδι μου!

E3 2012: Τα δικά μου αγαπημένα

Προειδοποίηση: αυτό θα είναι ένα μίζερο post.